Inspiration
4 PERSONER
Ingredienser:
2 halve grillkyllinger
Marinade:
3 dl tykmælk
4 fed hvidløg hakkes
3 tsk ingefær hakkes
3 tsk garam masala
1 ½ tsk gurkemeje
1 tsk cayennepeber
1 tsk spidskommen
Saften af 2 lime samt revet skal heraf
Saucen:
2 løg
2 fed hvidløg hakkes
2 tsk ingefær hakkes
4 spsk tomatpure
2 tsk gurkemeje
50 g mandler hakket
3 dl vand
Salt og peber
SÅDAN GØR DU:
Alle ingredienser til marinaden blandes sammen.
Tag de frosne kyllinger og lad dem tø op i marinaden i mindst 45 minutter.
Saucen laves imens.
1. Svits løg, kom derefter krydderier, hvidløg og ingefær i og kog herefter op i 5 minutter.
2. Marinaden med kyllingen hældes i et ovnfast fad og sættes i ovnen 15 minutter ved 200 grader.
3. Derefter hældes saucen over. Er saucen for tyk, hældes der lidt fløde eller vand ved.
Sættes i ovnen igen til kyllingen er færdig.
4. Pynt med frisk hakkede koriander og hakkede mandler.
Del budskabet
Vi bliver så glade, hvis du vil dele vores budskab. Du kan vælge at dele på Facebook eller LinkedIn ved at klikke herunder. TAK !