Inspiration

Ingredienser

4 PERSONER

Ingredienser:
2 halve grillkyllinger

Marinade:
3 dl tykmælk
4 fed hvidløg hakkes
3 tsk ingefær hakkes
3 tsk garam masala
1 ½ tsk gurkemeje
1 tsk cayennepeber
1 tsk spidskommen
Saften af 2 lime samt revet skal heraf

Saucen:
2 løg
2 fed hvidløg hakkes
2 tsk ingefær hakkes
4 spsk tomatpure
2 tsk gurkemeje
50 g mandler hakket
3 dl vand
Salt og peber

Chicken Masala

SÅDAN GØR DU:

Alle ingredienser til marinaden blandes sammen.
Tag de frosne kyllinger og lad dem tø op i marinaden i mindst 45 minutter.
 
Saucen laves imens.
1. Svits løg, kom derefter krydderier, hvidløg og ingefær i og kog herefter op i 5 minutter.
2. Marinaden med kyllingen hældes i et ovnfast fad og sættes i ovnen 15 minutter ved 200 grader.
3. Derefter hældes saucen over. Er saucen for tyk, hældes der lidt fløde eller vand ved.
Sættes i ovnen igen til kyllingen er færdig.
 4. Pynt med frisk hakkede koriander og hakkede mandler.


Inspiration til dit køkken


Ensartet kvalitet

Produktionen overvåges nøje for at levere ens kvalitet af vores produkter hver eneste gang. Nogle faser er højt mekaniseret, og andre faser foregår altid ved håndkraft. De dygtige medarbejdere i produktionen er nøglen til vores succes.

Fødevaresikkerhed

Lovgivningen stiller krav om, at der er sporbarhed på alle fødevarer. Vores kyllinger kan spores tilbage til opdræt, det foder kyllingen har spist, samt det sted foderet er dyrket. Der skiftes batch hver 3. time for at præcisere sporbarheden.

Hurtig tilberedning

Vores produkter er løsfrosne (IQF), hvilket gør det nemt og hurtigt at optø. Du undgår også madspild, da du kan tage præcis den mængde op, som du skal bruge. De produkter der er forstegte, skal blot varmes i ovn, mikrobølgeovnen eller på grillen.

Fra mark til mund

Produktionen på vores fabrikker er 100% integreret, d.v.s. fra dyrkningen af foderet over opdræt til slagteri og produktion - og dermed nøje kontrolleret i alle faser. Vi ønsker, at jordens ressourcer skal bruges på en bæredygtig måde.