Link til opskriften: www.cpf.dk/opskrifter/chicken-masala/
SÅDAN GØR DU:
Alle ingredienser til marinaden blandes sammen.
Tag de frosne kyllinger og lad dem tø op i marinaden i mindst 45 minutter.
Saucen laves imens.
1. Svits løg, kom derefter krydderier, hvidløg og ingefær i og kog herefter op i 5 minutter.
2. Marinaden med kyllingen hældes i et ovnfast fad og sættes i ovnen 15 minutter ved 200 grader.
3. Derefter hældes saucen over. Er saucen for tyk, hældes der lidt fløde eller vand ved.
Sættes i ovnen igen til kyllingen er færdig.
4. Pynt med frisk hakkede koriander og hakkede mandler.
4 PERSONER
Ingredienser:
2 halve grillkyllinger
Marinade:
3 dl tykmælk
4 fed hvidløg hakkes
3 tsk ingefær hakkes
3 tsk garam masala
1 ½ tsk gurkemeje
1 tsk cayennepeber
1 tsk spidskommen
Saften af 2 lime samt revet skal heraf
Saucen:
2 løg
2 fed hvidløg hakkes
2 tsk ingefær hakkes
4 spsk tomatpure
2 tsk gurkemeje
50 g mandler hakket
3 dl vand
Salt og peber
CPF Denmark A/S - Svinget 5 - 6800 - Varde - info@cpf.dk - Tlf.: +45 75 26 13 30