VARENR. 23104507
Sriracha Gyoza er en lækker vegansk ret med sovs og grøntsager.
Ingredienser:
32% dej (hvedemel, vand, hvedestivelse, modiceret stivelse, sojaolie, salt), 22% sojaprotein, 15% Sriracha-chilisauce (vand, sojasauce (vand, hvede, sojabønne, salt, sukker), glukosesirup, sukker, 0,9% chili, æble, sojabønne, løg, ris, risvineddike, salt, paprikapulver, hvidløgspulver, eddike, modificeret stivelse, hvid peber, gærekstrakt, farvestof (E160c)), 15% hvidkål, 4,3% gulerod, vegetabilske olier (soja, sesam, kokos), sukker, sojasauce (vand, sojabønne, hvede, salt), 1,3% løg, stabilisator (E461), risvineddike, maltodextrin, salt, hvedefibre, hvedegluten, paprikapulver, gærekstrakt, aromaer, modificeret stivelse, fortykningsmiddel (E 414).
Tilberedning i mikroovn fra frossen tilstand:
Start med at lægge posen med sauce i varmt vand i 3-3½ min.
1. Fjern den yderste plastfilm.
2. Tilsæt 3-4 spsk. vand direkte til bakken med dejpakkerne. Varm produktet i mikroovnen i 3-3½ minutter på høj effekt (900-1000 W), eller indtil det er gennemvarmt.
3. Tag æsken forsigtigt ud af mikroovnen, da produktet er meget varmt. Servér med Sriracha Sauce.
Tilberedning på pande fra frossen tilstand:
Start med at lægge posen med sauce i varmt vand i 3-3½ min.
1. Opvarm 1 tsk. planteolie på panden, og steg pakkerne ved middelvarme indtil bunden er gyldenbrun.
2. Tilsæt ½ -1 kop vand, og læg låg på i 3-5 minutter.
3. Fjern låget når vandet er fordampet og steg videre indtil dejpakkernes bund er brun og sprød. Servér med Sriracha Sauce.
Opbevaring:
Opbevares ved højst -18°C. Må ikke nedfryses igen efter optøning.
Holdbarhed:
24 måneder.
Næringsindhold | Pr. 100 g |
Energi | 720 kj / 172 kcal |
Fedt | 4,4 g |
- heraf mættede fedtsyrer | 0,6 g |
Kulhydrat | 26 g |
- heraf sukkerarter | 7,1 g |
Kostfibre | 2,8 g |
Protein | 6,3 g |
Salt | 1,4 g |
Del budskabet
Vi bliver så glade, hvis du vil dele vores budskab. Du kan vælge at dele på Facebook eller LinkedIn ved at klikke herunder. TAK !