Produkter

ARTIKELNUMMER 51038991

Hotwings, stegt

kyllingevinger, marinerede og stegte. Varmes i ovnen i 30 min. ved 200 grader. 

Færdigtilberedte.
Varmes i ovnen i 30 min. ved 200 grader.
Opbevares ved højst -18°C.
Må ikke nedfryses igen efter optøning.
Kalorier
802 kj / 192 kcal
Mængde
1 kg
Kolli
10 poser pr. karton

Ingredienser:
Kyllingevinger (95%), marinade (salt, tomatpulver, krydderier, modificeret stivelse, krydderiekstrakt, smagsforstærker, stabilisator E415), salt, paprika, surhedsregulator (E451, E452), dextrose.

Tilberedning:
Fra frost skal produktet varmes i en forvarmet ovn ved 200˚C. i 30 minutter.

Opbevaring:
Opbevares ved højst -18°C. Må ikke nedfryses igen efter optøning.

Holdbarhed:
18 måneder.
Näringsinnehåll Per 100 g
Energi 802 kj / 192 kcal
Fett 12 g
Varav mättade fettsyror 3,7 g
Kolhydrater 1 g
Varav sockerarter 0,5 g
Kostfiber 0 g
Protein 14 g
Salt 1,5 g
Lada ner produkt info
Hotwings, Stegt, 51038991
Ladda ner produktfoto
Se vores inspirationskatalog her:
Brochure

Ensartet kvalitet

Produktionen overvåges nøje for at levere ens kvalitet af vores produkter hver eneste gang. Nogle faser er højt mekaniseret, og andre faser foregår altid ved håndkraft. De dygtige medarbejdere i produktionen er nøglen til vores succes.

Fødevaresikkerhed

Lovgivningen stiller krav om, at der er sporbarhed på alle fødevarer. Vores kyllinger kan spores tilbage til opdræt, det foder kyllingen har spist, samt det sted foderet er dyrket. Der skiftes batch hver 3. time for at præcisere sporbarheden.

Hurtig tilberedning

Vores produkter er løsfrosne (IQF), hvilket gør det nemt og hurtigt at optø. Du undgår også madspild, da du kan tage præcis den mængde op, som du skal bruge. De produkter der er forstegte, skal blot varmes i ovn, mikrobølgeovnen eller på grillen.

Fra mark til mund

Produktionen på vores fabrikker er 100% integreret, d.v.s. fra dyrkningen af foderet over opdræt til slagteri og produktion - og dermed nøje kontrolleret i alle faser. Vi ønsker, at jordens ressourcer skal bruges på en bæredygtig måde.