Link til opskriften: www.cpf.dk/opskrifter/chili-con-chicken/
SÅDAN GØR DU:
1. Pil løget og hak det.
2. Hvidløget pilles og hakkes.
3. Skræl gulerødderne og skær dem i tern.
4. Del chilierne på midten og fjern nogle af kernerne
– behold gerne nogle af dem, så de giver lidt bid.
5. Kom olie i en gryde og varm langsomt op.
Når olien er varm, sauteres løg, hvidløg, gulerødder, kanel, chili og spidskommen.
6. Kom kyllingestrimlerne ved og brun det godt.
7. Tilsæt de flåede tomater og kog godt igennem.
8. Dryp kidneybønnerne af og tilsæt i gryden.
9. Smag til med salt/peber, og kom til sidst den mørke chokolade i
sammen med 1 spsk creme fraiche, som kun skal koges med ganske kort.
Server rygende varm med et fladbrød, salsa og guacamole.
(Se opskrift på guacamole side 7).
4 PERSONER
Ingredienser:
500 gram kyllingebryst i strimler
1 stort løg
3-4 fed hvidløg
1 tsk spidskommen
1-2 friske chilier
3 gulerødder
1 tsk kanel
1 dåse flåede tomater
1 dåse røde kidneybønner
1 spsk mørk chokolade
1 spsk creme fraiche 18% + 4 dl til topping ved servering
Olie
Salt og peber
CPF Denmark A/S - Svinget 5 - 6800 - Varde - info@cpf.dk - Tlf.: +45 75 26 13 30