Link til opskriften: www.cpf.dk/opskrifter/glutenfri-lasagne/
SÅDAN GØR DU:
1. Finthakkede rødløg og hvidløg svitses i olie.
2. Tilsæt tomatpuré, hakkede tomater og gulerødder i små tern.
3. Basilikum og oregano hakkes groft og tilsættes sammen med groft salt og peber.
4. Alt simrer til gulerødderne stadig har lidt ”bid”.
5. Tilsæt kyllingestrimler og squash i tern, og giv retten et kort opkog.
6. Lav en bechamelsauce.
7. Skær hvidkålsbladene i 5 cm brede strimler, læg disse i en skål og hæld kogende vand over og lad det stå i et par minutter. Hvidkålsbladene skal stå og dryppe af, inden lagene ”bygges op” af hvidkål, kyllingesauce og bechamelsauce.
8. Slut af med ét lag bechamelsauce øverst.
9. Bages i ovnen ved 200 grader i 35 min.
4 PERSONER
Ingredienser:
400 gram kyllingebryst i strimler
½ rødløg
1 fed hvidløg
1 spsk. tomatpuré
1 dåse hakkede tomater
1 gulerod
½ squash
½ hvidkål
Frisk basilikum og oregano
Groft salt og peber
CPF Denmark A/S - Svinget 5 - 6800 - Varde - info@cpf.dk - Tlf.: +45 75 26 13 30