Inspiration

Ingredienser

2 PERSONER

Ingredienser:
110 gram kyllingebryst i skiver
110 gram hakkede løg
55 gram rød peberfrugt
110 gram snittet hvidkål
55 gram gulerødder i små tern
55 gram edamame bønner
15 gram smør
1 styk laurbærblad
Timian
55 gram tomatpuré
15 gram ketchup
Tortilla pandekager

Kylling Picadillo

SÅDAN GØR DU:

1. Bland løg, peberfrugt, hvidkål, gulerødder og hak det groft i en foodprocessor.
2. Kom kylling og grøntsager på en pande, svits det ved hård varme i 2 min.
3. Tilsæt laurbærblad, timian, tomatpuré og ketchup.
4. Lad det simre til det er ”tyknet” og fjern laurbærblad.
5. Fladbrød fyldes og serveres med guacamole og aioli.

Guacamole:
500 gram frosne avocado i tern, se side 3
½-1 cm rød chili
½ dl creme fraiche
½ tsk spidskommen
1 fed hvidløg
½ rødløg
1 tsk citronsaft
Salt og peber

Blend alle ingredienser sammen.
Smag til med salt, peber og citron, og spis med det samme.


Inspiration til dit køkken


Ensartet kvalitet

Produktionen overvåges nøje for at levere ens kvalitet af vores produkter hver eneste gang. Nogle faser er højt mekaniseret, og andre faser foregår altid ved håndkraft. De dygtige medarbejdere i produktionen er nøglen til vores succes.

Fødevaresikkerhed

Lovgivningen stiller krav om, at der er sporbarhed på alle fødevarer. Vores kyllinger kan spores tilbage til opdræt, det foder kyllingen har spist, samt det sted foderet er dyrket. Der skiftes batch hver 3. time for at præcisere sporbarheden.

Hurtig tilberedning

Vores produkter er løsfrosne (IQF), hvilket gør det nemt og hurtigt at optø. Du undgår også madspild, da du kan tage præcis den mængde op, som du skal bruge. De produkter der er forstegte, skal blot varmes i ovn, mikrobølgeovnen eller på grillen.

Fra mark til mund

Produktionen på vores fabrikker er 100% integreret, d.v.s. fra dyrkningen af foderet over opdræt til slagteri og produktion - og dermed nøje kontrolleret i alle faser. Vi ønsker, at jordens ressourcer skal bruges på en bæredygtig måde.