Inspiration

Ingredienser

4 PERSONER

Ingredienser
Chili Yakitori grillspyd
100 gram ris
200 gram edamame bønner
1 agurk
Stødt gurkemeje
Salt og peber

Japanske Yakitori spyd

SÅDAN GØR DU:

1. Kog ris med gurkemeje, køles hurtigt ned herefter.
2. Agurken udhules og skæres i tern.
3. Alle ingredienser blandes og smages til med salt og peber.
4. Pynt med feldsalat inden servering.
5. Spyddene varmes i ovnen ved 200 grader i ca. 10 minutter.


Inspiration til dit køkken


Ensartet kvalitet

Produktionen overvåges nøje for at levere ens kvalitet af vores produkter hver eneste gang. Nogle faser er højt mekaniseret, og andre faser foregår altid ved håndkraft. De dygtige medarbejdere i produktionen er nøglen til vores succes.

Fødevaresikkerhed

Lovgivningen stiller krav om, at der er sporbarhed på alle fødevarer. Vores kyllinger kan spores tilbage til opdræt, det foder kyllingen har spist, samt det sted foderet er dyrket. Der skiftes batch hver 3. time for at præcisere sporbarheden.

Hurtig tilberedning

Vores produkter er løsfrosne (IQF), hvilket gør det nemt og hurtigt at optø. Du undgår også madspild, da du kan tage præcis den mængde op, som du skal bruge. De produkter der er forstegte, skal blot varmes i ovn, mikrobølgeovnen eller på grillen.

Fra mark til mund

Produktionen på vores fabrikker er 100% integreret, d.v.s. fra dyrkningen af foderet over opdræt til slagteri og produktion - og dermed nøje kontrolleret i alle faser. Vi ønsker, at jordens ressourcer skal bruges på en bæredygtig måde.