Det travle køkken…
Skal alt mad laves fra bunden, eller er det okay at bruge convenience produkter i dit køkken? Det er et spørgsmål, der kan skille vandene blandt køkkenchefer.
Hvis man kigger indenfor i de private hjem, er der færre og færre danskere der spiser aftensmad, hvor alt er lavet fra bunden. Der bliver brugt flere forarbejdede fødevarer til aftensmåltidet, og samtidig er der flere, der spiser færdigretter og take-away. Tiden er en af de afgørende faktorer, hvorfor flere bruger convenience produkter.
Ligesom i de private hjem, spiller tiden også en vigtig rolle indenfor foodservice. Maden skal ofte være hurtig at tilberede, og stadig være frisk, lækker og indbydende.
Fokus på budgettet
CPF Denmark tilbyder fødevarer, der forenkler hverdagen for køkkenpersonalet uden at gå på kompromis med kvalitet og smag. Vi har specialiseret os i at lave stegte og kogte kyllingeprodukter, som er nemme at portionsanrette og meget prisvenlige.
Som noget nyt, tilbyder vi også avocado på frost. Så er du sikker på altid at have frisk avocado - og de er allerede skrællet og skåret i tern eller skiver, så bliver det ikke nemmere.
Kontakt os i dag, så kommer vi gerne forbi, og aflevere vareprøver af de produkter I er interesseret i.
Så vil vi rigtig gerne komme forbi. Skriv til os herunder og vi vender tilbage til dig hurtigst muligt. Du er selvfølgelig også velkommen til at ringe til os.
Del budskabet
Vi bliver så glade, hvis du vil dele vores budskab. Du kan vælge at dele på Facebook eller LinkedIn ved at klikke herunder. TAK !